Tilmelding og praktisk info

Kursustilmelding

Kurser på trin 1 – 3

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden, ved at ringe til os på tlf. 70 400 600 eller via mail: kilden@kilden.dk hvorefter vi sender en bekræftelse med praktiske oplysninger, enten på e-mail eller med posten.
Hvis du tilmelder dig her på hjemmesiden kan du betale forudbetalingen via dankort, visa eller mastercard. Så er du sikker på, at alt er på plads med det samme. Alternativt sender vi betalingsinfo med sammen med bekræftelsen, så du kan betale forudbetalingen via netbank. Vi skal have betalingen inden 10 dage.
Restbetalingen betales via netbank senest 10 dage før kursusstart.
Har du brug for en anden betalingsaftale, så lad os tale om det.

Kurser på trin 4 og 5

Du tilmelder dig på samme måde som ovenfor. Forudbetalingen kan enten betales via betalingskort, hvis du tilmelder dig via hjemmesiden. Ellers betales via netbank.
Den del af kurserne, der betales i rater kan du enten betale via netbank eller vi kan indgå en aftale om automatisk hævning på dit betalingskort.

Automatisk hævning på dit kort

Hvis du gerne vil slippe for besværet med indtastning i netbanken, så kan vi tilbyde at oprette en aftale om automatisk hævning på dit betalingskort (dankort/visa kort eller master card). Enkelt for dig og helt uden omkostninger…
Kontakt os, hvis du vil slippe for besværet og i stedet oprettet en aftale om automatisk hævning.
Vi sender så en oversigt over de kurser/fakturaer som indgår i aftalen, så du både kan se det samlede beløb og en komplet oversigt ratebetalingerne, så du hele tiden har overblik og kan se hvornår du har betalt det sidste på aftalen.
Sammen med betalingsoversigten for du et link til en sikret formular, hvor du indtaster dine kortoplysninger. Oplysningerne bliver krypteret og sendt direkte til Epay, der håndterer alt det tekniske omkring de automatiske hævninger. Epay er naturligvis godkendt på højeste niveau (PCI standarden), så du har sikkerhed for at alle oplysninger behandles sikkert og korrekt.
Aftalen træder i kraft, når du har indtastet dine kort oplysninger og vi har modtaget din bekræftelse af aftalen retur. Du kan bekræfte via mail ved at returnere aftale mailen med teksten ”Jeg bekræfter hermed aftalen” eller ved at returnere aftalen på papir med din underskrift.
Aftalen gælder indtil sidste rate er betalt eller indtil du opsiger aftalen. Opsigelse sker pr. brev eller via mail til kilden@kilden.dk. Frameldingen træder i kraft to hverdage efter modtagelsen.
Kontakt os, hvis du vil ændre betalingskort f.eks. fordi det oprindelige kort er ved at udløbe. Så sender vi et nyt link til indtastning af de nye kortdata.
 

Afmelding og fortrydelse

Du kan frit fortryde din tilmelding indtil 14 dage efter din tilmelding. Evt. forudbetaling returneres fuldt ud.  Bemærk dog, at fortrydelsesretten ikke gælder, hvis du tilmelder dig senere end 14 dage før kursusstart.
Du kan afmelde et kursus på trin 1 - 3 indtil 4 uger før kursusstart. Vi returnerer da det allerede betalte minus et administrationsgebyr på 100 kr. Vi kan desværre ikke modtage frameldinger senere end 4 uger før første kursusdag med mindre der er venteliste på holdet.
Tilmelding til et forløb på trin 4 og 5 er bindende og gældende for hele forløbet. På trin 4 kan du dog afmelde dig med en måneds varsel fra og med femte måned.
Bemærk at manglende betaling IKKE betragtes som en fortrydelse/framelding.
Hvis du fortryder/vil afmelde din tilmelding, så skal vi have skriftlig besked enten på mail til kilden@kilden.dk eller pr. brev.
Sygdom
Bliver du syg under en væsentlig del af et massagekursus, tilbyder vi dig at deltage gratis som gæst på et senere hold i stedet. Dette kræver dog, at vi får besked med det samme og at du betaler som oprindeligt aftalt.
På uddannelsen (trin 4 og 5) supplerer du gratis som gæst på et efterfølgende hold, hvis du har været syg eller fraværende af tvingende grunde i mere end 10 % af undervisningen i alt på henholdsvis trin 4 eller 5.
Fravær af ikke tvingende grunde tælles dobbelt og giver ikke adgang til gratis supplering.
Bemærk at gratis gæstedeltagelse forudsætter, at betalingen ikke udskydes som følge af sygdommen.

Praktisk info

Vi starter hver dag kl. 9 og slutter ca. kl. 19 (åbent fra ca. 8:30).
Kurserne foregår i Kilden på Søndermarksvej 14, 2500 Valby.
Valby ligger 4 km. fra København C.
Under massagekurserne serveres kaffe og the samt tørret eller frisk frugt i småpauserne.
I middagspausen kan du købe sandwich eller selv medbringe mad.
Der er køkken med køleskab/fryser og gode mulighed for madlavning.
Og gode indkøbsmuligheder ca. 500 m fra Kilden.

Kilden er røgfri. men du er naturligvis velkommen til at ryge udendørs.
 

Sådan kommer du til Kilden

Hvis du kommer med fly:
Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup (CPH).
Taxa fra lufthavnen til Kilden tager 20 - 30 min og koster ca. 280 kr.
Du kan også tagel Metro til Frederiksberg station og herfra bus linie 18 mod Frihedens st.
Stig af på Valby Langgade, ved Bjerregårdsvej.

Hvis du kommer med tog mv.
Klik her for at finde den bedste tog/bus forbindelse
Fra Københavns hovedbanegård:
Tag bus linie 26 mod Ålholm plads.
Stig af på Valby Langgade, ved Bjerregårdsvej.

Fra Valby Station:
Bus linie 18 mod Nordhavn st.
Stig af på Valby Langgade, ved Bjerregårdsvej.

Nærmest station: Valby station, ca. 1 km.

Med bil
Kommer du i bil, er der fri parkering. Men husk der kan være en del trængsel på vejene om morgenen. Kør i god tid...

Klage til Forbrugerklagenævnet:

Hvis du køber som privatperson og varens/ydelsens pris overstiger 1000 kr. skal vi for god ordens skyld orientere om, at du kan klage til Forbrugerklagenævnet hvis du ikke mener vi håndterer din reklamation korrekt.
Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
http://www.forbrug.dk/