Tilmelding og praktisk info

Kursustilmelding

Efteruddannelse

Du kan tilmelde dig på tlf. 70 400 600 eller via mail: kilden@kilden.dk hvorefter vi sender en bekræftelse med praktiske oplysninger via mail.

Vi sender betalingsinfo med sammen med bekræftelsen, så du kan betale forudbetalingen via netbank. Vi skal have betalingen inden 10 dage.
Restbetalingen betales via netbank senest 10 dage før kursusstart.

Har du brug for en anden betalingsaftale, så lad os tale om det.

Kurser på trin 4 og 5

Du tilmelder dig på samme måde som ovenfor.

Vi sender betalingsinfo sammen med bekræftelsen, så du kan betale forudbetalingen via netbank. Vi skal have betalingen inden 10 dage.
Den del af kurserne, der betales i rater kan du enten betale via netbank eller vi kan indgå en aftale om automatisk hævning på dit betalingskort.

Automatisk hævning på dit kort

Hvis du gerne vil slippe for besværet med indtastning i netbanken, så kan vi tilbyde at oprette en aftale om automatisk hævning på dit betalingskort (dankort/visa kort eller master card). Enkelt for dig og helt uden omkostninger…
Kontakt os, hvis du vil slippe for besværet og i stedet oprettet en aftale om automatisk hævning.
Vi sender så en oversigt over de kurser/fakturaer som indgår i aftalen, så du både kan se det samlede beløb og en komplet oversigt ratebetalingerne, så du hele tiden har overblik og kan se hvornår du har betalt det sidste på aftalen.
Sammen med betalingsoversigten for du et link til en sikret formular, hvor du indtaster dine kortoplysninger. Oplysningerne bliver krypteret og sendt direkte til Epay, der håndterer alt det tekniske omkring de automatiske hævninger. Epay er naturligvis godkendt på højeste niveau (PCI standarden), så du har sikkerhed for at alle oplysninger behandles sikkert og korrekt.
Aftalen træder i kraft, når du har indtastet dine kort oplysninger og vi har modtaget din bekræftelse af aftalen retur. Du kan bekræfte via mail ved at returnere aftale mailen med teksten ”Jeg bekræfter hermed aftalen” eller ved at returnere aftalen på papir med din underskrift.
Aftalen gælder indtil sidste rate er betalt eller indtil du opsiger aftalen. Opsigelse sker pr. brev eller via mail til kilden@kilden.dk. Frameldingen træder i kraft to hverdage efter modtagelsen.
Kontakt os, hvis du vil ændre betalingskort f.eks. fordi det oprindelige kort er ved at udløbe. Så sender vi et nyt link til indtastning af de nye kortdata.

Afmelding og fortrydelse

Du kan frit fortryde din tilmelding indtil 14 dage efter din tilmelding. Evt. forudbetaling returneres fuldt ud.  Bemærk dog, at fortrydelsesretten ikke gælder, hvis du tilmelder dig senere end 14 dage før kursusstart.
Du kan afmelde et kursus indtil 4 uger før kursusstart. Og tilsvarende et speciale indtil 4 uger før først modul. Vi returnerer da det allerede betalte minus et administrationsgebyr på 100 kr.

Vi kan desværre ikke modtage frameldinger senere end 4 uger før første kursusdag med mindre der er venteliste på holdet.
Bemærk at manglende betaling IKKE betragtes som en fortrydelse/framelding.
Hvis du fortryder/vil afmelde din tilmelding, så skal vi have skriftlig besked enten på mail til kilden@kilden.dk eller pr. brev.

 

Sygdom
Bliver du syg under en væsentlig del af et kursus, tilbyder vi dig at deltage gratis som gæst på et senere hold i stedet. Dette kræver dog, at vi får besked med det samme og at du betaler som oprindeligt aftalt.

 

På specialer supplerer du gratis som gæst på et efterfølgende hold, hvis du har været syg eller fraværende af tvingende grunde i mere end 10 % af undervisningen i alt på trin 5.
Fravær af ikke tvingende grunde tælles dobbelt og giver ikke adgang til gratis supplering.
Bemærk at gratis gæstedeltagelse forudsætter, at betalingen ikke udskydes som følge af sygdommen.

Praktisk info

Vi starter hver dag kl. 9 og slutter ca. kl. 19 (åbent fra ca. 8:30).


Kurserne foregår i Kilden på Bomuldsgade 4, 1. tv, 2500 Valby.
 

Under massagekurserne serveres kaffe og the samt tørret eller frisk frugt i småpauserne.
Kilden er røgfri. men du er naturligvis velkommen til at ryge udendørs.


Vi ligger midt i indkøbscentret Spinderiet, så der er masser af indkøbsmuligheder, cafeer mv. i nærheden.

Sådan kommer du til Kilden

Tog, s-tog, fjernbus og bybus

Kilden ligger 100 m fra Valby station, med stop for tog, s-tog, fjernbusser og bybusser. 

Der er betaling for parkering både i p-kælder og på gaden (dog 2 timer gratis i p-kælderen).

 

Hvis du kommer med fly:
Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup (CPH).
Taxa fra lufthavnen til Kilden tager 20 - 30 min og koster ca. 280 kr.
Du kan også tage Metro til Nørreport station og her skifte til s-tog til Valby station.

Overnatning

Vi har ikke mulighed for at tilbyde overnatning på Kilden.
Hotel: hotelfyogbi.dk/

AirBnB: airbnb.dk

Eller - check om du kan sove hos én af dine medkursister...

 

 


Klage til Forbrugerklagenævnet:

Hvis du køber som privatperson og varens/ydelsens pris overstiger 1000 kr. skal vi for god ordens skyld orientere om, at du kan klage til Forbrugerklagenævnet hvis du ikke mener vi håndterer din reklamation korrekt.
Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
http://www.forbrug.dk/