Den eneste RAB godkendte Healingsmassage

Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Kildens uddannelse er som den eneste uddannelse RAB godkendt indenfor healingsmassage og samtaleterapi.

Det betyder, at du efter afsluttet uddannelse* gennemført hos os har mulighed for at blive Registreret Alternativ Behandler og få papir på, at du har gennemgået en RAB godkendt uddannelse i både healingsmassage og samtaleterapi efter Sundhedsstyrelsens regler. Se mere om RAB godkendelsen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Godkendelsen af din afsluttede uddannelse indenfor alternativ behandling hos os sker gennem Foreningen af Healingsterapeuter.

Momsfritagelse

Healingsmassage og samtaleterapeutuddannelsen* opfylder Skat's betingelser for, at du som færdiguddannet kan give momsfritagede behandlinger efter reglerne om momsfritagelse af "Anden egentlig sundhedspleje" inden for det psykiske område. Se mere herom på www.skat.dk.
 

Diplom på RAB uddannelse

Forløbet strækker sig over mindst 1.000 timer og tager to til tre år, afhængigt af det tempo, du følger de grundlæggende healingsmassagekurser og specialerne i.


Du får et diplom, når du har gennemført hele uddannelsen. Det vil sige, når du er helt færdig med forløbet og har taget alle de nødvendige moduler indenfor healingsmassage og er færdig med din uddannelse samtaleterapeut og således har afsluttet din uddannelse indenfor alternativ behandling.
* Momsfritagelse og RAB godkendelse kræver, at Frivilligt eksamensmodul er gennemført og bestået.