Nu er det nu!

Nu er det nu!

Har du haft lyst til at opleve den nærmest magiske stemning Kildens healingsmassage kurser skaber, så er det nu du skal holde dig til. Det samme gælder, hvis du kender én, der fortjener at få den oplevelse med.
Efter 28 års kursusvirksomhed har vi nemlig besluttet at skære ned på antallet af kurser og omlægge vor kursusvirksomhed. 
Så grundkurset i healingsmassage 1.-5. marts 2017 bliver det sidste vi afholder. Så hvis du vil med, så tilmeld dig nu! Der er begrænset plads.

 

 

Det er NU hvis du vil opleve og inspireres af den kærligt rummende og givende stemning, der er helt unik for Kilden og NU du kan opleve og lære af den store indsigt, erfaring og det dybe nærvær, som Jørgen, Inga-Clara og June har opbygget.
Det er NU!

 

Ring til os på tlf. 70 400 600 for at høre nærmere.

Eller tilmeld dig direkte her: Tilmelding

NB:

Kontakt os, hvis du har brug for en betalingsaftale. Vi vil gerne give dig muligheden for at følge forløbet - også selv om du kun kan betale betale med lidt mindre månedsrater.

 

Du kan stadig nå det!

Hvis du har lyst til at gå videre efter grundkurset, så kan du stadig nå både at tage vores afspændingsmassør uddannelse og den RAB godkendte uddannelse til Healingsmassage & Samtaleterapeut.
Men vær opmærksom på, at det sidste overbygningshold starter sidst i september. Og at fortsætterkurserne kun afholdes en eller to gange endnu. Du kan se kursusdatoerne her: Kursusprogram

Vi hjælper gerne...

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte forløbet. Husk, at du ikke behøver at have fulgt alle kurser på trin 1 – 3 før du starter på overbygningen.
Vi sørger naturligvis også for, at du kan følge mindst to speciale forløb og afslutte med eksamen, så du får mulighed for at blive RAB godkendt healingsmassage & samtale terapeut.