Massør uddannelse for dig der vil dybere

Er du på udkig efter en god massør uddannelse, men i tvivl om, hvilken der vil være bedst for dig?

Så er det vigtigt at være opmærksom på, at der er stor forskel på omfang og kvalitet på de massør uddannelser, der udbydes.

En god start kan være at vælge en massør uddannelse, som opfylder de minimumskrav Sundhedsstyrelsen har opstillet, for at man efter endt massør uddannelse kan blive RAB godkendt behandler.

Det betyder naturligvis at du må sætte lidt mere tid af til forløbet, men det sikrer også, at du står med en grundig massør uddannelse når du er færdig. Og det giver dig mulighed for at ”skille dig ud” ved at kunne reklamere med at du er RAB godkendt efter Sundhedstyrelsens regler.

Det er også vigtigt, at du harmonerer med skolen, lærerne og den måde undervisningen gribes an på. Derfor har vi valgt at lave Kildens massør uddannelse modul opbygget, så du starter med at følge vores grundlæggende massør kursus over fem dag og dernæst følger de i alt 4 fortsætterkurser. Her har du god mulighed for at afprøve om Kildens massør uddannelse er den rigtige for dig, uden på forhånd at skulle binde dig til et langt forløb. De grundlæggende massør kurser er afrundede enheder i sig selv, så du kan have stor glæde af de grundlæggende massør kurser selv om du vælger ikke at tage hele massør uddannelsen.

Sidst er det også vigtigt at overveje, hvilken type behandlinger du ønsker at give. På Kildens massør uddannelse lægger vi stor vægt på sammenhængen mellem krop og sind, fordi det er vores erfaring at langt de fleste spændinger udspringer af eller forværres af psyken, f.eks. fordi vi er anspændte, irriterede, stressede, opgivende eller ensomme...

Så Kildens massør uddannelse er ikke ”kun” en massør uddannelse. Samtidig med at du får en dyb viden om og professionel erfaring med Kildens massage, får du også en grundig indføring i psykologi og i samtalen som redskab til personlig udvikling – både i sig selv og sammen med massagen. 

Du kan se flere detaljer om Kildens massør uddannelse her.