Massageuddannelse - godkendt så du kan blive RAB godkendt

På Kildens massage uddannelse lærer du at arbejde med massage og samtale på et professionelt niveau. Du får en grundig massage uddannelse, der opfylder Sundhedstyrelsens krav til at blive RAB godkendt behandler. Og massage uddannelsen giver dig samtidig mulighed for at arbejde i dybden med din egen personlige og faglige udvikling.

Mange af de som gennemfører vore massage uddannelse får arbejde på virksomheder og institutioner, der tilbyder massage som en del af personaleplejen. Andre opretter deres egen klinik med massage og samtale. Men uanset om du bliver selvstændig eller arbejder på en virksomhed, så vil du opleve, at klienterne værdsætter healingmassagens kombination af indføling, omsorg og dybde.

Mange arbejder også terapeutisk med healingmassage og samtale med klienter, der søger en mere terapeutisk støtte, f.eks. til at finde en mening og retning i sit liv, blive bedre til at håndtere konflikter eller komme igennem gamle traumer eller en nutidig depression.
 
Du kan få massage uddannelse i meget variende længde og kvalitet afhængig af, hvor du får din massage uddannelse. Men hvis du vil sikre dig en god uddannelse, så vælg en uddannelse, der er godkendt, så du som  færdig­uddannet har mulighed for at blive Registreret Alternativ Behandler i Healingsmassage og samtale terapi efter Sundhedsstyrelsens regler. Det giver dig en massage uddannelse med sikkerhed for kvalitet og grundighed.

Kildens massage uddannelse strækker sig over mindst 1.000 timer. Massage uddannelsen er bygget op i moduler, så du selv kan tilrettelægge, hvornår og hvor hurtigt du følger uddannelsen. Men massage uddannelse tager normalt 2 – 3 år.
Du får en massage uddannelse, der er bygget op, så du kan have arbejde samtidig med, at du går på massage uddannelsen. Modulerne ligger hen over week-ender, typisk onsdag til søndag, så du skal bruge færrest mulige fridage. Og samtidig er massage uddannelsens moduler fordelt på flere ferieår.
Så selv om du gennemfører din massage uddannelse på normeret tid og kun har dine feriedage at bruge, er der stadig ca. 2 ugers ferie tilovers hvert år.

En del får deres massage uddannelse eller dele heraf betalt af det offentlige eller fagforeningen, f.eks. som en del af en handlingsplan eller som revalidering. Andre tjener til deres massage uddannelse ved at have klienter under forløbet. Men ellers er kursusafgiften af en størrelse, de fleste kan betale, hvis lysten og viljen er der.

Se mere om Kildens massage uddannelse her