Massage kursus

Mange har givet massage i det små, til familie, venner og kolleger. Løsnet en spændt skulder eller sønnikens ømme løbemuskler. Og fået lyst til at lære det rigtigt.

Har kan Kildens grundlæggende massage kursus være en god mulighed.

På de fem dage det grundlæggende massage kursus tager, lærer du alt, hvad du har behov for at vide for at give en god massage: Hvordan gribes massagen bedst an, hvad er godt at gøre – og hvad må man ikke gøre. Det er samtidig et massage kursus, hvor du får en god indføring i og erfaring med sammenhængen mellem krop og sind.

Vi tilbyder forskellige massagekurser

Både på de grundlæggende massagekurser og på fortsætterkurserne lægges stor vægt på den praktiske træning af massagen, så du hver dag får massagen demonstreret og bagefter prøver både at være giver og modtager. Det betyder at du allerede efter ét massage kursus bliver fortrolig med at give den grundlæggende healing massage.

Healing massage, som vi arbejder med på Kilden, opleves umiddelbart som en ”almindelig” kropsmassage; en massage, der blot gives lidt langsommere og mere omsorgsfuldt end en klasssisk massage.

Kroppens muskler styres alt overvejende af impulser fra hjernen. Så når vi f.eks. spænder i nakken, så kunne man med lige så stor rigtighed sige, at vi spænder i hjernen, for det er hjernens impulser, der får nakkens muskler til at spænde. Så når vi vil støtte kroppen i at spænde af, så er det i lige så høj grad hjernen som musklen, vi skal have til at slappe af.

Det betyder, at en spænding ikke nødvendigvis slipper, fordi vi laver en æltende massage af den. Det kan i lige så høj grad være den ro og omsorg vi oplever i massagen, som kan virke afslappende og afstressende.

Det betyder at du ikke nødvendigvis skal arbejde med en fysisk dyb massage for at få en dyb virkning. Ofte vil det mere være din tilstedeværelsen, indfølingfn og omsorgen i din massage, der skaber dybde og afspænding.

Vores massagekurser er for alle

Så på Kildens massage kursus behøver du ikke være stor og stærk for at give en god massage. Du kan godt være en fremragende healing massør, selv om du er lille, spinkel og måske har forskellige småskavanker selv. Et massage kursus kunne måske oven i købet hjælpe dig af med nogen af skavankerne...

Se mere om grundlæggende massagekursus her