Lær massage

Lær massage på vores grundkursus i healingsmassage. Kurset giver dig en grundig indføring i massage, så du efterfølgende kan føle dig tryg ved at give en omsorgsfuld og dybtvirkende massage til familie og venner.

Lær at give en skøn afspændende massage
Du kommer til at lære de grundlæggende regler for, hvordan massage gribes an på fornuftig vis. Under massage kurset er der rig lejlighed til at modtage og give healingsmassage, og der er mulighed for at udveksle erfaringer med de øvrige kursusdeltagere.
Vi påvirkes os både psykisk og kropsligt når vi får massage – i ordet bredeste forstand bliver vi rørt. Under kurset vil der være oplæg, hvor vi kommer meget mere ind på betydningen af dette, ligesom vi arbejder med, hvordan forskellige kropsdele typisk er forbundet med tilsvarende dele af psyken. Undervejs bliver der god tid til at snakke om den enkelte deltagers oplevelser.
På kurset kommer du ikke kun til at lære massage. Vi vil også lære dig en enkel meditation, der hjælper dig ind i den ro, der er så vigtig for en dyb massage.

Hvis du efter grundkurset ønsker at gå videre og lære massage på et dybere niveau, er det muligt at gøre dette på fortsætterkurserne og uddannelsen.

Grundkurset i sig selv er dog et afrundet hele, som du vil få stor glæde af.