Eksamineret Afspændingsmassør

En 1-årig uddannelse som eksamineret Afspændingsmassør med undervisning i en omsorgsfuld, afspændende massage, der kombinerer rolige, nærværende strøg med dybtvirkende afspændings- og healingsteknikker.

En hjælp mod stress, spænding og uro

Uddannelsen til afspændingsmassør henvender sig til dig, der ønsker en massageuddannelse, som rummer konkrete og værdifulde redskaber til både at hjælper klienter, der lider af fysiske spændinger og uro i krop og sind, f.eks. rastløshed,  tankemylder, manglende koncentrationsevne, søvnproblemer…
 

Afspænding mere nødvendig end nogensinde før

I en tid, hvor der stilles stadig større krav til os, bliver uro, stress og opspænding stadig mere almindeligt. Og manglen på ro, nærvær og afspænding tilsvarende større.
Her udgør Kildens særlige tilgang til afspændingsmassage et fantastisk redskab til at hjælpe selv den meget stressede ned i tempo, tilbage i kontakt med sig selv.
Du lærer at arbejde med en kombination af en rolig, omsorgsfuld kropsmassage og dybtvirkende afbalancerings- og healingsteknikker.
En afspændingsmassage, der har en dyb virkning på både krop og sind og formår at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.

Omsorgsfuld og nærværende

Kildens afspændingsmassage er omsorgsfuld, respektfuld og rolig - og har netop derfor en dybere virkning end en mere pågående, smertende behandling. Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind. Vi kommer meget længere og dybere, når vi møder krop og sind på én gang nærværende, omsorgsfuldt og målrettet.

At møde og rumme

En vigtig del af afspændingsmassagens virkning er forbundet med oplevelsen af, at blive mødt og rummet. Så derfor lægger vi også stor vægt på, at du også selv får trænet din egen rummelighed og evne til nærvær, både som behandler og privatperson.
Vi kan ikke inspirere andre til afspænding og nærvær uden selv at gå foran…
Så uddannelsen er ikke kun professionel. Den er også en rejse tilbage til dig, tilbage til nærværet, til en dybere oplevelse og værdsættelse af livet.

Du får trænet din indføling og intution

Du lærer at give en skøn, afspændende massage men samtidig får du også en helt personlig erfaring og fortrolighed med en række healingsteknikker, hvor du lærer at sanse og arbejde med kroppens psykiske energistrømme, med chakra balancering og med polaritetsteknikker.
Og du lærer en række dybe meditationsteknikker, så du kan have glæde af både privat og som behandler.

Forløbet strækker sig over 280 timer og afsluttes med eksamen.

Uddannelsens opbygning og indhold

Afspændingsmassage uddannelsen består af de fem kursus moduler på trin 1 – 3 og afsluttes med et eksamensmodul.

De fem kurser udgør også indgangen til den RAB godkendte uddannelse til Healingsmassage- og Samtaleterapeut.
Men hvis du vælger at gå videre på Healingsmassage- og Samtaleterapeut uddannelsen, så behøver du ikke tage eksamen i afspændingsmassage.
Det frivillige eksamensmodul efter den RAB godkendte uddannelse gælder også som eksamen for afspændingsmassage uddannelsen.